ЧИСТОТАТА Е СЕ.

СЕРВИСИ

Our success is based on the experiences gained from the performance of services in the field of hygiene and work at heights, application of international standards for quality and of course the personnel policies that are implemented with great care by strictly defined rules and norms taught by the already proven world recipes.

Услуги и понуда

Работа на висина

Работа на висина

Чистење на фасади и стакла;монтажа на рекламни паноа и билборди и останати висински услуги.
Специјализирано чистењe

Специјализирано чистењe

индустриски капацитети, фабрики и болници
Чистење на деловни простории

Чистење на деловни простории

анцеларии, амбасади, хотели и трговски центри

Хемиско чистење

Хемиско чистење

теписи, сите видови на подни површини и гарнитури

ЗА НАС

БИЗНИС

Од почетокот на своето постоење па се до денес компанијата претставува симбол за професионализам, ефективност и високо квалитетна услуга во областа на хигиена на секаков вид индустриски капацитети, деловни објекти, медицински институции, спортски центри и стадиони, домаќинства и останати подрачја.

Како прва компанија во земјата која има добиено ИСО СТАНДАРД сертификати, континурано работиме на нови решенија и нови технологии да одржиме здрава и чиста средина. 

Вредностите на Серта се темелат на грижа за нашите клиенти, вработени и одржување свесна еколошка одговорност низ сите сфери на компанијата.

МОДЕРНА ОПРЕМА

Како специјализирана фирма за чистење на најразлични капацитети, континуриано се осврнуваме на машини, направи и разни нови технологии кои обезбедуваат ефикасност во чистењето. Работиме со светски брендови како WAP Nilfisk- Alto Germany, KARCHER Germany, REM ElektroMachinen Germany, TASKI-USA, 3M-USA, TTS-Italy и  IPC Euromop Italy.

Истовремено сме и лицензирани ритејлери за истите и нудиме продажба на машините и алатот за лична употреба. 

ИСКУСТВО

Во нашето долгогодишно работење се имаме докажано низ виоско репутациски компании со кои имаме склучено повеќе годишни, годишни и квартални договори.

СЕРТИФИКАТИ

ПРАШАЊА? 

Тука сме за вас. Јавете се или пратете e-mail и ќе стапиме во контакт.

СЕРТА КАНЦЕЛАРИИ

Бул. Кирил и Методиј бр.18
1000, Skopje

Телефон: +389 2 311 0100
E-мејл: info@serta.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник: 09:00 – 16:00
Вторник: 09:00 – 16:00
Среда: 09:00 – 16:00
Четврток: 09:00 – 16:00
Петок: 09:00 – 16:00
Сабота: 09:00 – 16:00
Недела: Затворено